Головна
>
Статті
>

Водограй лонгрідів: найперспективніші поп-виконавці, музика для сексу та підсумки “Греммі”

Водограй лонгрідів: найперспективніші поп-виконавці, музика для сексу та підсумки “Греммі”

Робочий тиждень — час, коли у найнапруженіші моменти у твою стрічку лізуть найцікавіші тексти, які ти не можеш прочитати. Так, за п’ять днів ти відкладаєш стільки всього цікавого, що на вихідних не знаєш, за що братись. Саме тому, редакція LiRoom вирішила збирати найцікавіші лонгріди про музику наших та закордонних видань, які виходили впродовж тижня.

Пропонуємо також прочитати попередні випуски: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

The 17 Most promising new artists for 2017 – A Bit of Pop Music

На жаль, ми пропустили цей матеріал у січні, тим не менш вважаємо, що ознайомитись з цією підбіркою потрібно. До поп-музики на наших широтах досі ставляться з певним упередженням. Цей список може потім послугувати непоганим аргументом при суперечці про “цікавість попси”. Сімнадцять молодих виконавців, які обов’язкові для прослуховування. Очолює перелік сучасна Попелюшка – Меггі Роджерс. Її історія фантастична – під час майстер-класу Фарелла Уільямса в Університеті Нью-Йорка, зірковий продюсер був вражений її творчістю. Радимо послухати дебютний ЕР Now That The Light Is Fading.

Брайан Кук из Russian Circles: «Быть свободным — это жить на Аляске и умереть в 24 года» – Karabas Live

Басист американського пост-метал гурту Russian Circles Брайан Кук дав інтерв’ю музичному критику Саші Пролетарському, в якому розповів про тур на підтримку альбому Guidance, проблемах дорослішання та шансах зіграти в Україні. Щодо останнього, то Кук каже, що гурт хотів зіграти у 2013, але через події Євромайдану так і не виступили.

12 лет спустя. Рецензия на альбом «КУ» дуэта 5’nizza – LiRoom

Гурт 5’nizza випустив перший за 12 років альбом. Наш головний редактор Олексій Бондаренко розказав, яке враження справив на нього альбом. Особливо радимо звернути увагу на трек Митя. Для порівняння радимо прочитати також рецензію наших колег з Karabas Live.

«Если раньше 5’nizza писала альбомы по наитию, то теперь написала по уму»

Старушка “Грэмми”: разбор полётов самой престижной музыкальной церемонии в 2017 году – Comma

dcf78a192a1504704c4fec2693319c2d

Наші колеги Comma уважно дивились одну з найважливіших музичних премій “Греммі” та готові розповісти і хто переміг, і чому цього року на заході плювались на організацію, і проілюстрували усе гіфками. Якщо коротко, то:

«Взять хотя бы итоги «Грэмми-2017» — Адель. Адель получила адель аделей, в том числе за Адель, Адель и Адель. При этом Адель адельнула Адель, Адель, Адель, Адель, а также зааделила трибьют Адель и адель адель Адель Адель Адель.»

> Дивіться також переможців премії NME Awards – 2017

12 интересных биографических фильмов о музыкантах – LiRoom

Ми вже встигли розповісти, які документалки треба дивитись та кого з музикантів можна побачити в акторському амплуа. Тепер зібрали байопіки про відомих музикантів – тут і фільм про юного Джона Леннона, і картини про джазменів, і навіть цьогорічний номінант на “Оскар”.

What’s Your Favourite Music to Have Sex to? – Vice

Поки ми складали романтичний плейліст про кохання, Vice підійшли до питання з трішечки іншого боку. Вони вирішили дізнатись як має звучати ідеальний саундтрек для сексу, тому вийшли на вулиці і почали питати перехожих.

Новое имя: кто такой Rag’n’Bone Man и почему о нем все говорят – LiRoom

Лише тиждень тому вийшов дебютний повноформатник Rag’n’Bone Man, який вже впевнено зайняв місце у плейлістах меломанів з усіх куточків світу (запам’ятайте ці слова – за рік ми будемо згадувати Human в усіх топах і рейтингах). Ми вирішили дізнатись, звідки з’явився цей милий бородань і чи справді успіх до нього прийшов несподівано.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023